Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Áfonyás ízesítő paszta - 200 g

  Áfonyás paszta fagylaltok, krémek, tejszínhabbal csomós gyümölcsrel.

  Részletes termékleírás
  Rakráron van > 5 darab Kedden lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  1 870 Ft 1 625 Ft ÁFA nélkül

  Áfonyás paszta fagylaltok, krémek, tejszínhabbal csomós gyümölcsrel.

  Könnyű gyümölcstorta készítéséhez aromapaszta-áfonya koncentrátumot kínálunk. A pasztát krémekben, fagylaltban, tejszínhabban és semleges habverõvel kombinálva használják. Ez a termék gyümölcsdarabokat tartalmaz.

  Összetevők: cukor, glükózszirup, gyümölcs - fekete áfonya 15%, áfonyalé-koncentrátum 6%, savasító szerek - citromsav, a következő színezékeket tartalmazza: sötét gyökér sárgarépa fajta, prémes kivonat, aroma, sűrítőanyag - pektin, tara gumi.

  Összeg 200 g, azaz Ha a maximális adag 70 g / liter alapanyag, ez a csomag 2,8 liter alapanyagot fog megkóstolni.

  Súly (brutto) 200 g
  Nettó súly 200 g
  Íz (aroma) Áfonya
  A termék listázva van: Ízesítő paszták és aromák, Fagylaltok, Ízesítő paszták és összetevők, Fagylaltok

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 1098,2 kJ
  Energiaérték 262,5 kcal
  Szénhidrátok 60,6 g
  - ebből cukok 49,5 g
  Fehérje 0,1 g
  0,016 g

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 09. 25.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 09. 25.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 09. 25.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Lépjen kapcsolatba velünk