Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Korpusz keverék Red Velvet 1 kg

  A legtöbb eladott
  Rakráron van > 5 darab Pénteken lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  Ezt a terméket lehet vásárolni kedvezményeb áron nagyobb csomagban
  1 570 Ft 1 365 Ft ÁFA nélkül

  Szandra Velvet teljes keveréke a népszerű öntött tészták piros színű előállításához.

  A csomag 1 kg keveréket tartalmaz a népszerű Red Velvet corpus elkészítéséhez. Nem tartalmaz AZO-színezékeket.

  RED VELVET RECEPT:

  Ajánlott adagolás: 0,5 kg Sandra Velvet, 325 g víz, 90 g olaj. Kombinálja az összetevőket, és hagyja, hogy öt percig duzzadjon, majd lassan (ideális esetben egy kutikával) keverje 1-2 percig sima és homogén állagig. A kész test lédús és sima felületű. A 24 cm-es test sütéséhez 1 kg keverék szükséges.

  A Red Velvet torta neve és eredeti receptje állítólag a New York-i Waldorf Astoria szállodaből származik, ahol a vendégek specialitásaként szolgálták már az 1920-as években. A Red Velvet vörös bársony vagy lágyság azt jelenti, hogy a test színe és finomsága sötét vagy élénkvörös, vagy vöröses-barna színű legyen.Cukr, pšeničná mouka, sušená vejce, kypřící látka (E450, E500), kakao, barvivo (E120, E172), sůl, aroma, bez azobarviv

  Illusztráció: Hennem08 "Red Velvet Cake Waldorf Astoria" - Saját munka. A CC BY-SA 3.0 alatt licencelték a Wikimedia Commons-on keresztül

  Súly (brutto) 1000 g
  Nettó súly 1000 g
  Szín Piros
  A termék listázva van: Keverékek és készítmények

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 1621 kJ
  Energiaérték 388 kcal
  Teljes zsírtartalom 4,6 g
  - ebből telített zsírsavak 1,4 g
  Szénhidrátok 76,5 g
  - ebből cukok 47,4 g
  Fehérje 9,5 g
  Rost 1,7 g
  1,1 g

  Termékösszetétel

  Cukor, búzaliszt, szárított tojás, kovácsolószer (E450, E500), kakaó, színezőanyag (E120, E172), só, aroma, azo színezékek nélkül

  Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Gluténtartalmú gabonafélék, Tojás

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 02.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 02.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 02.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Lépjen kapcsolatba velünk