Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Sötét csokoládé Reno Fondente 72% - 250 g

  Prémium olasz csokoládé kövekben.

  Részletes termékleírás
  Rakráron van 4 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  Ezt a terméket lehet vásárolni kedvezményeb áron nagyobb csomagban
  1 245 Ft 1 080 Ft ÁFA nélkül
  Sötét csokoládé Reno Fondente 72% - 250 g
  Sötét csokoládé Reno Fondente 72% - 250 g
  Dostupnost: Rakráron van 4 darab
  Ár: 1 245 Ft

  Prémium olasz csokoládé kövekben.

  Hozzunk újabb finomságokat - ezúttal igazi csokoládét az olasz műhelyből. Az Elefántcsontpart legszebb kakaóbabjainak és más alapvető összetevőknek az egyesítésével az Unigra képes csokoládéterméket készíteni praliné és csokoládédarabok készítéséhez. Ez a sötét csokoládé 250 g-os csomagolásban van, a kakaóvaj-tartalom legalább 72%.

  Súly (brutto) 250 g
  Nettó súly 250 g
  A termék listázva van: Sötét csokoládé

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 2250 kJ
  Energiaérték 540 kcal
  Teljes zsírtartalom 41.5 g
  - ebből telített zsírsavak 25.6 g
  Szénhidrátok 32.1 g
  - ebből cukok 27.7 g
  Fehérje 9.6 g
  Rost 8 g
  0.1 g

  Termékösszetétel

  Kakaópaszta, cukor, kakaóvaj (min. 72%), szója lecitin, természetes vanília kivonat. Nyomokban tejet és diót tartalmazhat.

  Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

  Gyártó kijelentetés Gluténmentes termék - gluténmentes (Gluten free)

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 19.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 19.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 19.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk