AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Ezüst spray festék 100 ml

  Rakráron van 4 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  4 500 Ft 3 915 Ft ÁFA nélkül
  Ezüst spray festék 100 ml
  Ezüst spray festék 100 ml
  Elérhetőség: Rakráron van 4 darab
  Ár: 4 500 Ft

  Gyöngy ezüst szórófesték a felületek permetezésére bevonó és modellező anyagokból, marcipánból és csokoládéből.

  A fényes ezüst spray festéket felületek fújására tervezték bevonó és modellező anyagokból, marcipánból és csokoládéből. Használat céljából rázza meg a spray-t és 20 cm távolságból. A festék gyorsan szárad. Erõsebb permetezéssel fennáll annak a veszélye, hogy a festék kifolyik. A részletek permetezésekor védje a környezetet az alumínium fóliával, fóliával vagy szalvéta permetezésével szemben. A szín felhasználásával csipke készíthető, amikor a sablonra permetezik. A jégszerű területeket ezüsttel fedheti le. Csillagformák, ékszerek és egyéb formák permetezésére alkalmas. Ezüstfestékekkel olyan autómodelleket lehet permetezni, amelyek részletesebben kidolgozzák más folyadék- vagy gélszíneket. Ez a szín fényűző megjelenést kölcsönöz a virágoknak és más dekorációknak az ünnepi tortáknál.

  Térfogat 100ml.

  Súly (brutto) 104 g
  Térfogata 100 ml
  Szín Ezüst
  A termék listázva van: Spray festék

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Hasonló termék

  4 500 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk