Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Torta forma Autó 3D

Rakráron van 2 darab Hétfőn 08. 22. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
7 085 Ft 5 855 Ft ÁFA nélkül
Torta forma Autó 3D
Torta forma Autó 3D
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 7 085 Ft

Torta forma Autó 3D

Az űrlapot vajjal és tejszínhabbal tölthetjük meg, miután vajjal megtöröltük és durva liszttel öntöttük. Sütés után 3D formát kap, amely alkalmas további díszítésre és az ünnepi sütemények elrendezésére. Díszítheti a süteményeket krémekkel és kekszekkel, csokoládéval, cukorkákkal és egyéb édességekkel, vagy bevonó anyaggal bevonhatja. Az autós formák nem csak a gyermekek süteményeit, hanem az ünnepi süteményeket fogják díszíteni az autó szerelmeseinek és más tematikus süteményeket is. A díszes autókat külön-külön el lehet helyezni a születésnapi partiján található édességekbe.

Egy darabból álló alumínium forma. Méretek 28 x 17 x 10 cm.

Javasoljuk, hogy vásároljon permetezőolajat.

Súly (brutto) 190 g
Anyag Alumínium
A termék listázva van: Születésnapok 3D sütőformák süteményekre és tortákra
Wilton

Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Hétfőn 08. 22.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Hétfőn 08. 22.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Hétfőn 08. 22.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk