Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Ananászmerevítő gyümölcsdarabokkal - fixáló 250 g

  0x
  Ezt a terméket lehet vásárolni kedvezményeb áron nagyobb csomagban
  1 770 Ft 1 540 Ft ÁFA nélkül
  Ananászmerevítő gyümölcsdarabokkal - fixáló 250 g
  Ananászmerevítő gyümölcsdarabokkal - fixáló 250 g
  Dostupnost: Na cestě 10 kusů
  Ár: 1 770 Ft

  Tisztán természetes Dawn All Natural alap - szilárdabb ananász ízű krémek és töltelékek elkészítéséhez.

  Luxus merevítő a cukrozatlan tejszínhabhoz - ananászmerevítő. Ahogy a merevítők ezen sorozatánál szokás, a laza keverék egész darab szárított ananászt tartalmaz, amelyek hideg vízben áztatva megduzzadnak. Tiszta ízesítésű keverék és kemény tejszínhab / tejszín, liofilizált gyümölcsdarabokkal. Javított és gazdaságosabb adagolás. Stabilitás a vágásban.

  Széles körű felhasználásra - sütemények, desszertek, hab, dekoráció, sütemények.

  Minőségével és egyedi ízével a Dawn alapok a stabilizált krémgyártás területén a csúcsra jutnak.

  A gyümölcsdarabokat fagyasztva szárítják - ez a legkíméletesebb módszer, miközben megőrzik az íz és a vitaminok nagy részét.

  Elkészítés: 200 g medence 200 g vízzel elkeverve. Az elkészített keverékhez fokozatosan adjunk hozzá 1000 g felvert, cukrozatlan tejszínt / tejszínt. A forró víz használata lelassítja a zselésedést.

  Súly: 250 g

  Súly (brutto) 250 g
  Nettó súly 250 g
  Íz (aroma) Ananász
  A termék listázva van: Tejszínhab fixáló

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 1641 kJ
  Energiaérték 386 kcal
  Szénhidrátok 86.8 g
  - ebből cukok 83.1 g
  Fehérje 8 g
  2 g

  Termékösszetétel

  Cukor, glükóz, 18% ananászlé, savasságszabályozó: citromsav, aroma, só.

  Dawn

  Dawn Foods začínal jako rodinný podnik. A bez ohledu na to, jak značka Dawn rostem, rodina je stále jádrem toho, jak lidé ve firmě myslí, jak se chovají k zákazníkům a jak se chovají k sobě navzájem. Společnost Dawn Foods byla vznikla téměř před jedním stoletím na jednoduchém příběhu: dva pekaři a recept na opravdu lahodné koblihy. Dodnes zůstává Dawn rodinnou společností - třetí generace rodiny Joneses se stále aktivně podílí na rozvoji značky. Tehdy s eovšem jmenovali Century Bakery a sídlili v Jacksonu v americkém Michiganu, Eugene Worden a Grover Lutz si posléze jméno „dawn - svítání", si vybrali kvůli denní době, ve kterou pekaři dělají svou práci.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Na cestě 10 kusů
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Na cestě 10 kusů
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Na cestě 10 kusů

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk