🎁  MA AJÁNDÉK MINDEN MEGRENDELÉSHEZ: Ingyenes csomag 3 db FFP2 légzőkészülék 🎁 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Ananászmerevítő gyümölcsdarabokkal - fixáló 250 g

Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Ezt a terméket lehet vásárolni kedvezményeb áron nagyobb csomagban
1 830 Ft 1 590 Ft ÁFA nélkül
Ananászmerevítő gyümölcsdarabokkal - fixáló 250 g
Ananászmerevítő gyümölcsdarabokkal - fixáló 250 g
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 1 830 Ft

Tisztán természetes Dawn All Natural alap - szilárdabb ananász ízű krémek és töltelékek elkészítéséhez.

Luxus merevítő a cukrozatlan tejszínhabhoz - ananászmerevítő. Ahogy a merevítők ezen sorozatánál szokás, a laza keverék egész darab szárított ananászt tartalmaz, amelyek hideg vízben áztatva megduzzadnak. Tiszta ízesítésű keverék és kemény tejszínhab / tejszín, liofilizált gyümölcsdarabokkal. Javított és gazdaságosabb adagolás. Stabilitás a vágásban.

Széles körű felhasználásra - sütemények, desszertek, hab, dekoráció, sütemények.

Minőségével és egyedi ízével a Dawn alapok a stabilizált krémgyártás területén a csúcsra jutnak.

A gyümölcsdarabokat fagyasztva szárítják - ez a legkíméletesebb módszer, miközben megőrzik az íz és a vitaminok nagy részét.

Elkészítés: 200 g medence 200 g vízzel elkeverve. Az elkészített keverékhez fokozatosan adjunk hozzá 1000 g felvert, cukrozatlan tejszínt / tejszínt. A forró víz használata lelassítja a zselésedést.

Súly: 250 g

Súly (brutto) 250 g
Nettó súly 250 g
Íz (aroma) Ananász
A termék listázva van: Tejszínhab fixáló

Átlagos tápanyagértékek 100 g

Energiaérték 1641 kJ
Energiaérték 386 kcal
Szénhidrátok 86.8 g
- ebből cukok 83.1 g
Fehérje 8 g
2 g

Termékösszetétel

Cukor, glükóz, 18% ananászlé, savasságszabályozó: citromsav, aroma, só.

Dawn

A Dawn Foods családi vállalkozásként indult. És függetlenül attól, hogy a Dawn márka hogyan nőtt, a család még mindig a vállalatban dolgozók gondolkodásának, az ügyfelekkel való bánásmódjának és egymás közötti bánásmódjának középpontjában áll. A Dawn Foods közel egy évszázaddal ezelőtt egy egyszerű történet alapján jött létre: két pék és egy nagyon finom fánk receptje. A Dawn a mai napig családi vállalkozás - a Jones család harmadik generációja még mindig aktívan részt vesz a márka fejlesztésében. Az akkor Century Bakery néven működő, az Egyesült Államokban, a Michigan állambeli Jacksonban székelő Eugene Worden és Grover Lutz végül a "dawn - hajnal" nevet választotta, mivel a pékek a napszakban végzik a munkájukat.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk