Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Fixáló Karina Mogyoró 1 kg

  Szerdán lesz raktáron
  0x
  1 630 Ft 1 415 Ft ÁFA nélkül
  Fixáló Karina Mogyoró 1 kg
  Fixáló Karina Mogyoró 1 kg
  Dostupnost: Szerdán lesz raktáron
  Ár: 1 630 Ft

  Univerzális keverék zsír és tejszínhab előállításához földimogyoróval, földimogyoró-összetevővel. Alapvető feladat az, hogy keverjük össze a keveréket ivóvízzel, és hagyjuk 15 percig duzzadni. Majd habverje fel a vajat (zsírt) vagy felvert tejszínhab a keverékbe. 1 kg keveréket használhat zsíros tejszín előállítására, 750 g lágyított zsír habverésére vagy tejszínhab készítésére - itt 1,2 kg tejszínhabot (növényi tejszínhab) használ.

   

  Súly (brutto) 1000 g
  Nettó súly 1000 g
  Íz (aroma) Földimogyoró
  A termék listázva van: Tejszínhab fixáló

  Termékösszetétel

  Összetevők: Cukor, pörkölt földimogyoró-pép, növényi olaj (pálma), tejpor, glükózszirup, karamellizált cukor,

  tejsavópor, módosított burgonyakeményítő (E1414), rizsliszt, sűrítő (E401), növényi zsír

  (teljesen edzett kókuszdió), emulgeálószer (E472a), aroma (csillagfürttel), színezőanyag (E150c), só.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Szerdán lesz raktáron
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Szerdán lesz raktáron
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Szerdán lesz raktáron

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk