AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Patchwork lyukasztó Ábécé - Tubby Alphabet

  Patchwork Tubby Alphabet

  Részletes termékleírás
  A termék értékesítése már nem történik meg
  Patchwork lyukasztó Ábécé - Tubby Alphabet
  Patchwork lyukasztó Ábécé - Tubby Alphabet
  Elérhetőség: Nem megrendelhető
  Ár: 3 845 Ft

  Patchwork Tubby Alphabet

  A műanyag vágókészlet nagy és kis ábécét tartalmaz. A nagybetűk mérete kb. 1,5 cm, a kisbetűk 1 cm-re. A vastag formák megkülönböztető hatást gyakorolnak a sütemények díszítésére. A díszítéshez különböző modellező és bevonó anyagokat használhatunk, mint például a marcipán, a K2, white icing, a gumpaszta stb.

  A vágógépek kekszek és mézeskalácsok vágására is alkalmasak.

  A sima felületnek köszönhetően a formák könnyen eltávolíthatók a vágógépekből. Mielőtt a levelet bevonták a bevont tortára, az alsó réteget ehető ragasztóval, királyi mázzal vagy tojásfehérje és jegescukorral készített házi ragasztóval bevonjuk.

  Levélméret: nagy 1,5 cm, kis 1 cm

  Súly (brutto) 63 g
  Nettó súly 65 g
  A termék listázva van: Abécé és számok, Születésnapok, Patchwork kiszúrók

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk