Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Ehető arany 24 karát - fóliaátvitel 8x8 cm 1 db

3 070 Ft 2 540 Ft ÁFA nélkül
Ehető arany 24 karát - fóliaátvitel 8x8 cm 1 db
Ehető arany 24 karát - fóliaátvitel 8x8 cm 1 db
Elérhetőség: Na cestě 29 kusů
Ár: 3 070 Ft

Ehető arany - 1 szelet 8x8 cm.

Az ehető arany luxus megjelenést kölcsönöz kulináris termékeinek. Mindezek a termékek 24 karátos aranyból készülnek, és ehetőként vannak tanúsítva. Az élelmiszer-aranyat az E175 emulgeálószerként vezetik, amelyet általában hozzáadnak a csokoládéhez.

Az aranylapot az alappapírhoz erősítik, így nagyon könnyen átviheti tortara vagy kivághatja a kívánt formát.

A csomag 1 darab szelet tartalmaz.

Méret: 8x8 cm

Használat: Ollóval vágja ki a használni kívánt méretet. A penge vágásakor ne érintse meg! Az arany könnyen rögzíthető ujjra vagy más tárgyra. Vigyen fel egy kis mennyiségű ehető ragasztót arra a helyre, ahol fel kívánja használni a táblát. Ragasztja a szelet az alappapírral a festett felületre, és enyhén nyomja meg. A lap ragasztása után már nem lehet lehúzni és újra mozgatni. Egy perc elteltével könnyen eltávolíthatja a hátlapot.

Súly (brutto) 6 g
Nettó súly 15 g
Szín Arany
A termék listázva van: Dekoratív csillogások és glitterek, Arany dekorációk
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Csütörtökön 05. 26.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Csütörtökön 05. 26.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Csütörtökön 05. 26.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk