Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Étkezési 24 karátos arany - transzferpapír 8x8 cm 1 db

Rakráron van 4 darab Csütörtökön 07. 18. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
3 950 Ft 3 265 Ft ÁFA nélkül
Étkezési 24 karátos arany - transzferpapír 8x8 cm 1 db
Étkezési 24 karátos arany - transzferpapír 8x8 cm 1 db
Elérhetőség: Rakráron van 4 darab
Ár: 3 950 Ft

Étkezési arany - 1 lap 8x8 cm.

Az étkezési arany fényűző megjelenést kölcsönöz a konyhai termékeknek. Mindezek a termékek 24 karátos aranyból készülnek, és ehetőnek minősülnek. Az ehető arany az E175-ös emulgeálószerként szerepel, amelyet általában csokoládéhoz adnak.

Az egyedi arany levelek a transzferpapír hátlaphoz vannak rögzítve, így nagyon könnyen átvihető róla a tortára, vagy kivághatja a kívánt formát.

A csomag 1 darabot tartalmaz. 

Méret: 80x80 mm

Használat: vágja ki ollóval a kívánt méretet. Fontos, hogy vágás közben ne érintse meg a lapokat! Az ezüst könnyen ráragadhat az ujjára vagy különböző tárgyakra. Kenjünk egy kis mennyiségű ehető ragasztót arra a területre, ahová a szeletet szeretnénk felhelyezni. Ragassza a szeletet és az alátétpapírt a festett területre, és enyhén nyomja meg. A lapot nem lehet lehúzni és a felragasztás után újra mozgatni. Egy perc múlva óvatosan eltávolíthatja a transzferpapírt.

 

Súly (brutto) 6 g
Nettó súly 15 g
Szín Arany
A termék listázva van: Dekoratív csillogások és glitterek Arany dekorációk

Termékösszetétel

24 karátos arany, E175

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 07. 18.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 07. 18.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 07. 18.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk