Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Baba üveggel - kisfiú, tortafigura

Rakráron van 4 darab Pénteken 05. 31. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
4 315 Ft 3 570 Ft ÁFA nélkül
Baba üveggel - kisfiú, tortafigura
Baba üveggel - kisfiú, tortafigura
Elérhetőség: Rakráron van 4 darab
Ár: 4 315 Ft

Csecsemő - kisfiú tortafigura

A csecsemő tortafigurával díszítheti a bevont születésnapi tortákat a kisbaba születése alkalmából, vagy vicces részét képezheti a leány-/legénybúcsúra szánt tortának is. Dekoráció kiegészítőként használhat továbbá különböző a tortába szúrt alakzatokat, melyek játékokat, labdákat, stb. imitálnak. Ehető filctollakkal rajzolhat, és feliratokat készíthet a tortára. A csecsemő figura leginkább a bevont tortákon mutat jól. Az eredeti hatás elérése érdekében a torta bevonót egy strukturált fóliával díszítheti, hogy érdekes alakzotakat hozzon létre.

A figura szélessége 7cm.

 

Anyag Gyanta - resin
A termék listázva van: Gyermek figurák Baba születési figurák
Modecor

Společnost Modecor Italiana je evropským lídrem v oblasti výroby dekorací pro cukrářské výrobky a nabízí širokou škálu dekorací od čokoládových, cukrových nebo želatinových až po digitální a sítotiskový tisk na jedlé materiály. Prvotřídní suroviny, inovace, kvalita služeb, bohatost sortimentu a kreativita, to je Modecor.

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu Modecor, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 05. 31.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 05. 31.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 05. 31.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk