Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Fekete fondant - 200 g

Lisztmentes termék Laktózmentes Nem tartalmaz pálmaolajat
Rakráron van 3 darab Csütörtökön 02. 29. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 815 Ft 1 620 Ft ÁFA nélkül
Fekete fondant - 200 g
Fekete fondant - 200 g
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 1 815 Ft

Német kész fondant praktikus 200 g-os kiszerelésben.

Felhasználásra kész fekete, teljesen festett, gazdagon színezett massza. A bevonó fondant nem csak bevonásra, hanem figurák és kisebb formák modellezésére és díszítésre is alkalmas a tortán vagy muffinon.

Dekoratív és torta fondant cukrászati minőségben. A fondant könnyen kinyújtható vagy modellezhető, és nagyon tartós szakadás nélkül. Ideálisan alkalmas ételfestékkel való színezésre. A keverék vegánok számára is alkalmas, glutén-, laktóz- és pálmaolajmentes.

Nyújtsa ki a fondantot a kívánt vastagságúra, majd fedje be vele a már teljesen kihűlt tortát, és nyomkodja le. Ezután szobahőmérsékleten alaposan átgyúrjuk, a munkafelületet porcukorral vagy keményítővel is beszórhatjuk, hogy ne ragadjon. Kezdők számára is alkalmas hengerelt fondant, lágy, száraz állagának köszönhetően könnyen kezelhető. A fondantmassza nem érintkezhet közvetlenül tejszínnel, túróval vagy pudingkrémmel, mivel a magas nedvességtartalom meglágyítja a cukormasszát.

 

Súly (brutto) 200 g
Nettó súly 200 g
Szín Fekete
A termék listázva van: Bevonó anyagok (fondant) Színes anyagok Modelező anyagok Černá potahovací hmota

Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

Gyártó kijelentetés Gluténmentes termék - gluténmentes (Gluten free), Laktózmentes (Lactose free), Nem tartalmaz pálmaolajat

Eshopunkban az AZO FREE festékeket részesítjük előnyben. Mi ez?

Ha a terméket AZO FREE vagy rövidített AZ névvel látják el, vagy a készítményben a következő festékek egyikét nem találja, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz azo-színezékeket Tartrazine E102, kinolin-sárga SY E104, Sárga SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Allura Red E129. Ezek az anyagok hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek aktivitását és figyelmét.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 02. 29.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 02. 29.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 02. 29.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk