Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Borospoharak SANDRA 0,35 l - 6 db

9 985 Ft 8 250 Ft ÁFA nélkül
Borospoharak SANDRA 0,35 l - 6 db
Borospoharak SANDRA 0,35 l - 6 db
Elérhetőség: Szállítás 7-10 napon belül
Ár: 9 985 Ft

Borospoharak - 6 db-os készlet.

Talpas vörösborra alkalmas borospohár. Hat darabos SANDRA borospohár készlet, 0,35 l űrtartalommal, cseh üvegből. A Bohemia Crystal bélyegző a minőség és a becsületes cseh gyártás garanciája.

A SANDRA pohár kiváló választás fehér- és vörösborok tálalásához. Térfogata 350 ml.

A kúpos kehely formája lehetővé teszi az aromás anyagok tökéletes felhalmozódását is, ami tovább fokozza a jó bor élvezetét. Ezenkívül a Crystalex Bohemia Crystal üvegből készült. A poharak hat darabos készletben kerülnek forgalomba.

A kehely magas száron van, hogy a bor ne folyjon feleslegesen a kéz érintésére, és könnyen keverhető legyen.

  • Anyag: Bohemia Crystal - cseh üveg.
  • 6 darabos készlet.
  • Méretek: térfogat 0,35 l, átmérő 5,5/8 cm, magasság 22,5 cm.

 

Súly (brutto) 193 g
Anyag Üveg
A termék listázva van: Csészék, poharak, bögrék
Crystalex

Crystalex je symbolem celosvětově vyhlášené tradice českého sklářství a současně jsme největším výrobcem skleněných produktů nejen u nás, ale i v zahraničí. Ačkoli doba se neustále mění, i dnes tvoříme fascinující produkty, které představují souhru umění, letitých zkušeností a cenného dědictví. A kde jinde, než v Novém Boru, který je srdcem sklářského průmyslu, ale i naším domovem. Právě tady vznikají stále nové a jedinečné produkty, které kombinují krásu tradice s moderní tváří.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 06. 21.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 06. 21.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 06. 21.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk