Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Formanyomtatvány a csipkéhez

ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
Rakráron van > 5 darab Szerdán 02. 08. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Rendszeres ár 21 065 Ft
17 905 Ft 14 800 Ft ÁFA nélkül
Formanyomtatvány a csipkéhez
Formanyomtatvány a csipkéhez
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 17 905 Ft 21 065 Ft -15%

Szilikonforma teljes dombornyomott csipkecsíkhoz - könnyen készíthet dombornyomott csipkedíszítést modellező masszából, amely a torta mindkét oldalán és felületén alkalmazható. A forma hossza közli, hogy ha a csipkét a megadott méretnél hosszabb felületre viszi fel, akkor a préselt mintát locsolni kell. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a minta szélességén átlósan, ugyanazon a helyen kell vágni, hogy a csatlakozás sima legyen.Méretek : hossza 240 mm, a minta szélessége 100 mm. Minta 214, anyag fehér szilikon

A termék listázva van: Akció Csipkék és mintázók
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Szerdán 02. 08.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Szerdán 02. 08.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Szerdán 02. 08.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk