Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Csokoládé mikado fehér 700 g / kb. 335 db

  Előnyös csomag
  0x
  15 215 Ft 13 230 Ft ÁFA nélkül

  Hengerelt üreges cső luxus fehér csokoládéból, hossza 10 cm. Csak a teljes csomag rendelésére szállítjuk, azaz tömege 700 g, és körülbelül 336 db. A jobb orientáció érdekében - diam. csövek körülbelül 0,5 cm. A teljes csomagból 168cm hosszúságot kapsz. Nagy raktáron van már raktáron. Vegye figyelembe, hogy a cső átmérője indikatív és tételenként változhat, a csomagolás tömege döntő.

  Összetevők: Cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, sovány tejpor, laktóz,
  tejsavópor, emulgeálószer: szója lecitin (E322), természetes vanília aroma.

   

  Súly (brutto) 700 g
  Nettó súly 700 g
  Csokoládé fajta Fehér csokoládé
  A termék listázva van: Csokis dekoráció, Gasztrocsomagolás

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 2155 kJ
  Energiaérték 515 kcal
  Teljes zsírtartalom 33 g
  - ebből telített zsírsavak 33 g
  Szénhidrátok 60 g
  - ebből cukok 60 g
  Fehérje 5 g

  Termékösszetétel

  Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Tej

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Szállítás 7-10 napon belül
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Szállítás 7-10 napon belül
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Szállítás 7-10 napon belül

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Lépjen kapcsolatba velünk