Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Össze aprított arany kör 486 db - 333 g

  Csokoládé dekoráció - kerék arany morzsával - morzsolódik

  Részletes termékleírás
  Utolsó a raktárba
  Rakráron van 1 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  13 285 Ft 11 555 Ft ÁFA nélkül
  Össze aprított arany kör 486 db - 333 g
  Össze aprított arany kör 486 db - 333 g
  Dostupnost: Rakráron van 1 darab
  Ár: 13 285 Ft

  Csokoládé dekoráció - kerék arany morzsával - morzsolódik

  Belga csokoládé díszítése. Gyönyörű kerekek arany morzsolt morzsával. Cukrászati díszítésére használható.

  Átmérő 20 mm, 486 db-os csomagolásban, kb. 333 g

  Összetevők: cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, laktóztej, alacsony zsírtartalmú tejpor, kakaópaszta, vajolaj, emulgeálószer: szója lecitin (E322), természetes vanília aroma, szín: E171, E172, sárgarépa kivonat.

  Kakaó-szilárd anyag tartalma min. 26%

  Allergének: tej és tejtermékek, szójabab és szójatermékek

  Tárolja száraz helyen +12 - + 20 ° C-on

  Súly (brutto) 333 g
  Nettó súly 333 g
  A termék listázva van: Csokis dekoráció

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk