🌡️ Magas hőmérsékletek esetén korlátozjuk a romlandó alapanyagok - például csokoládé díszek, zsírok - szállítását. Ha érdekli ezek a termékek, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, és állapodjon meg a szállítási dátumról.🌡️
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Cukrászati díszítő csillagok ezüst 56 g

Cukor dekoráció - Ezüst csillagok

Részletes termékleírás
Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
845 Ft 735 Ft ÁFA nélkül
Cukrászati díszítő csillagok ezüst 56 g
Cukrászati díszítő csillagok ezüst 56 g
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 845 Ft

Cukor dekoráció - Ezüst csillagok

Ehető dekoráció. A pehely különféle tortákat és desszerteket díszíthet. Nagyon jól néznek ki, mint egy apró részlet a bevonattal ellátott téli és a krémes bevonatú hálószobákban. Használhatja őket cupcakes és kis desszertek díszítésére is. A pehely díszíti a karácsonyi sütiket, a macaroons és a sütiket.

A legjobb, ha a pehely csokoládéval vagy királyi mázzal rögzíti. Használhat ehető ragasztót is.

Összetevők: dextrózis, keményítő, dextrin, pattanásgátló szer (E572), sűrítő (E414), aroma, fehérítő (E904, E903), színezőanyag (E555, E171, E132, E129, E102, E110, E133).

Olyan gyárban gyártják, amely szója- és dióféléket is feldolgoz.

Tartalom: 56 gramm.

Súly (brutto) 91 g
Nettó súly 56 g
Szín Ezüst
A termék listázva van: Cukor dekoráció - Egyéb formák, Nyersanyagok a fánkhoz (donut)

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk