🌡️ Magas hőmérsékletek esetén korlátozjuk a romlandó alapanyagok - például csokoládé díszek, zsírok - szállítását. Ha érdekli ezek a termékek, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, és állapodjon meg a szállítási dátumról.🌡️
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Dugattyú kiszúró virág kerek, rozetta

5 985 Ft 4 945 Ft ÁFA nélkül
Dugattyú kiszúró virág kerek, rozetta
Dugattyú kiszúró virág kerek, rozetta
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 5 985 Ft

Vágókészlet kerek virágok és rózsa alakú halmaza.

A vágókészlet különböző virágméreteket tartalmaz, amelyek minden egyes emeleten összeszerelve létrehoznak egy rózsavirágot. A lyukasztáshoz Tylo-megerősítésű modellező vagy bevonó anyagokat használjon. A modellező bálnacsont lekerekített hegye meghajolhat és göndör lehet az egyes szirmokban. Ezzel a bálnacsonttal a szirmokat a szélek mentén is vékonyíthatja. Kisebb beállításokhoz használjon hosszú botot a szirmok felemeléséhez és a kívánt alakhoz igazításához. A rózsa gyöngyházhatást eredményezhet, ha poros gyöngyházfestékeket alkalmaz. Ön is adhat csillogást, ha nagy távolságból permetezik be őket spray-festékkel, például ezüsttel.

A készlet három dugattyút tartalmaz, 45, 55 és 65 mm átmérőhöz.

A termék listázva van: Dugattyúvágók és bélyegek

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk