AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Dugattyúvágó cseresznye 3db - kiszúró

  Utolsó a raktárba
  Rakráron van 1 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  1 055 Ft 875 Ft ÁFA nélkül
  Dugattyúvágó cseresznye 3db - kiszúró
  Dugattyúvágó cseresznye 3db - kiszúró
  Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
  Ár: 1 055 Ft

  Dugattyúvágó cseresznye levéllel 3db 

  Használjon vágót háromféle cseresznyefajta formájának vágására a modellező és bevonó anyagokból. Az extruder segítségével könnyedén eltávolíthatja az alakzatokat, és megőrizheti a leveleket. Használjon gélt vagy folyékony festéket a festéshez. Csillogó hatásokhoz gyöngypor színeket is használhat. Használjon ehető ragasztót vagy királyi májat a torta ragasztásához. Díszítsük a sima, bevonatos süteményeket a gyermekek számára más dekoratív motívumokkal. Díszíthet témájú gyümölcstortakat, valamint tálat és gyümölcskosarat is.

  3 méretű készlet - 60 mm + 50 mm + 40 mm.

  Súly (brutto) 60 g
  Nettó súly 60 g
  A termék listázva van: Dugattyúvágók és bélyegek

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk