Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Szív kiszúró három dombornyomott bélyegzővel - 6 cm

  Kiszúró készlet  vágó vagy torta vagy muffin díszek.

  Részletes termékleírás
  ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
  Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  Rendszeres ár 4 970 Ft
  AKCIÓ -33%
  3 325 Ft 2 750 Ft ÁFA nélkül
  Szív kiszúró három dombornyomott bélyegzővel - 6 cm
  Szív kiszúró három dombornyomott bélyegzővel - 6 cm
  Dostupnost: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 3 325 Ft 4 970 Ft -33%

  Kiszúró készlet  vágó vagy torta vagy muffin díszek.

  Szívek kekszek vagy modellező anyagok vágására - méretdimenzió. 6,5 cm. A készlet tartalmaz egy dugattyúval ellátott fémvágót és három cserélhető szerszámmintát. Ennek köszönhetően mindkét szívét kivághatja nyomatok és dekorok nélkül.


  Ár / készlet - cookie vágó + 3 dombornyomott bélyeg


  Anyag: műanyag, rozsdamentes acél

  Súly (brutto) 15 g
  A termék listázva van: Dugattyúvágók és bélyegek, Esküvő, Klaszikus kiszúrók, Valentin

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk