Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Gyümölcs lekvár Linzer tészta Darinka 1 kg

Felhatalmazott eladó
Rakráron van 4 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Rendszeres ár 1 755 Ft
AKCIÓ -20%
1 415 Ft 1 230 Ft ÁFA nélkül
Gyümölcs lekvár Linzer tészta Darinka 1 kg
Gyümölcs lekvár Linzer tészta Darinka 1 kg
Elérhetőség: Rakráron van 4 darab
Ár: 1 415 Ft 1 755 Ft -20%

Linz lekvár, amely közvetlen fogyasztásra alkalmas extra gyümölcsöt tartalmaz.

A Linz lekvár iránya a nagy gyümölcsmennyiséggel természetes hagyományos aromájával és ízével kiváló. Nagyszerű a könnyű desszertek számára. A tölteléket töltött kenyérbe helyezhetjük, például túróval. Alkalmas sült sajttorta vagy Linzer kenyér elkészítésére is. Gél segítségével megkóstolhatja a sütemények, szeletek, tekercsek és egyéb desszertek krémes töltelékét. A gyümölcs tölteléket túrós gombócokkal és édes zsemlével töltik.

A közvetlen fogyasztásra alkalmas gyümölcsöt tartalmazó gyümölcsötöltés.

Súly 1 kg.

Foto © Froggy | Dreamstime.com - Linzer Cookie Photo

Súly (brutto) 1000 g
Nettó súly 1000 g
A termék listázva van: Dzemek és lekvárok
Zeelandia

A Zeelandia Royal Group egy családi vállalkozás, amelynek több mint 100 éves hagyománya van a cukrászok és pékáruk minőségi alapanyagának előállításában, nemcsak szülőföldjükön Hollandiában, hanem az elmúlt évtizedekben a világ 70 másik országában. Amikor Herman Johan Doeleman pék 1900-ban Zeeland tartomány legészakibb szigetén, Zurrikzeêben kezdett gyártani és eladni zselé kekszeket és egyéb finomságokat, úgy tűnt, nem tudta, hogy csak negyed évszázaddal később büszke lesz a "Beszerző a királyi háztartásra!" Címre. és örökségét nemzedékek óta megőrzik.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk