Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Barna zománcozott fazék- 40 l

Felhatalmazott eladó
31 985 Ft 26 435 Ft ÁFA nélkül
Barna zománcozott fazék- 40 l
Barna zománcozott fazék- 40 l
Elérhetőség: Szállítás 7-10 napon belül
Ár: 31 985 Ft

Klasszikus nagy zománcozott fazék.

A fedő nélküli zománcozott fazék különösen nagy mennyiségű étel elkészítéséhez, vágáshoz használható.... Minden típusú készülékhez alkalmas.

A 40 l űrtartalmú zománcfazék alkalmas nagy mennyiségű étel főzésére minden típusú tűzhelyen, beleértve az indukciósat is, nemcsak otthon és táborokban, hanem vágás partikon is.

A klasszikus barna zománcozott fazekakat nagyanyáink használták. A barna főzőedények mindenekelőtt praktikusak, az acél alapot zománc, egy üvegszerű olvadék borítja, ami tartós, teljesen mérgezésmentes felületet hoz létre.

Ezenkívül ezt a nagy térfogatú főzőedényt használhatja, ha nagy mennyiségű ételt főz családjának, kézműveseknek, vagy ha táborokban étkezést biztosít. A vágóhidak és a házi hentesüzletek szintén ideálisak.

A 40 literes fazekat akkor is használhatja , ha a saját kertjében termett termést vagy a helyi termelőktől származó zöldségeket és gyümölcsöket tartósítja.

A zománcozott fazék előnyei:

  • alkalmas minden típusú tűzhelyhez, beleértve az indukciós tűzhelyeket is
  • a sütőben is használható
  • a kisebb hibákkal rendelkező gyártás a hagyományos feldolgozást követi
  • könnyen karbantartható - csak mosószerrel mossa a szokásos módon, vagy áztassa be előzetesen.

Ajánlott:

  • intenzív melegítéskor használjon sütőkesztyűt
Anyag: zománcozott fémlemez
Fedél: nincs
Indukció: igen
Tapadásmentes felület: igen
Dupla fenék: nem
Színek: barna
Szélesség (cm): 52
Magasság (cm): 33
Átmérő (cm): 43
Térfogat (l): 40
Tömeg (g): 3350
Fogantyú anyaga: zománclemez
Levehető fogantyúval: nem
Jellemzők: több étel
Mosogatógépben mosható: igen
Mikrohullámú sütőben használható: nem
Sütőálló: igen
 

 

Súly (brutto) 3350 g
Térfogata 40000 ml
Anyag Zománc
A termék listázva van: Edények és fazekak
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 06. 21.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk