Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Absztrakt pár szívben - luxus esküvői torta figurák a porcelánból

  Luxus esküvői dekoráció - esküvői pár romantikus szívben

  Részletes termékleírás
  Utolsó a raktárba ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
  Rakráron van 1 darab Kedden lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  Rendszeres ár 19 015 Ft
  AKCIÓ -41%
  11 285 Ft 9 325 Ft ÁFA nélkül

  Luxus esküvői dekoráció - esküvői pár romantikus szívben

  Az absztrakt formák meghaladják a sztereotípiát az esküvői sütemények díszítésében. Helyezzen egy modern szobrot egy lapos torta felületére. Az esküvői torta más kreatív elemei közé tartozik a különböző ehető csipke, ehető gyémánt vagy gyöngyszalag, modellezett virágok, díszek, patchwork stb. A strukturált szőnyegeknek köszönhetően a bevont sütemények hozzáadhatók az eredetiséghez, hogy megkönnyítsék a megkönnyebbülés torta felületét.

  Gyönyörű díszítés porcelánból.

  Magasság 14 cm, alapmagasság 11 cm, súly 0,15 kg

  A termék listázva van: Esküvő, Esküvői figurák, Valentin

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 05.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 05.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 05.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Lépjen kapcsolatba velünk