AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

  Esküvői pár tánc - esküvői figurák torta

  0x
  6 130 Ft 5 065 Ft ÁFA nélkül
  Esküvői pár tánc - esküvői figurák torta
  Esküvői pár tánc - esküvői figurák torta
  Elérhetőség: 3 héten belül készleten
  Ár: 6 130 Ft

  Újszülött pár az első táncban.

  A menyasszony és a vőlegény alakja főleg a torta legfelső emeletén található, de ha szokatlanul összeszerelt padlón atipikus süteményeket készít, a számokat bárhol máshol is beépítheti. A menyasszony és a vőlegény számára pergolát készíthetünk egy virág- vagy modellező anyaggal csomagolt virágos vezetékekből, és díszíthetjük a bevonatos vagy modellező anyagok modellezett virágaival és koszorúival. A figurák dekoratív ovális díszítéssel dekorált ovális formájúak, és fodros vagy gyöngyökkel díszítettek.

  Ünnepelje meg nagy napját egy elegáns esküvői figurával - egy újonnan házas pár az első táncban. A hosszabb, sötét hajú menyasszony, egy neccfátyol borított, klasszikus, hosszú esküvői ruhát visel virág díszével, a vőlegény fekete rövid szmokingot.

  Esküvői torta szép befejezése.

  Magasság: 14,6 cm

  Anyag: műanyag

  Súly (brutto) 200 g
  A termék listázva van: Esküvő, Esküvői figurák
  Wilton

  Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk