Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Rozsdamentes acél/fából készült steak villa - 6 darabos készlet

Felhatalmazott eladó
Rakráron van 2 darab Kedden 06. 04. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
3 985 Ft 3 290 Ft ÁFA nélkül
Rozsdamentes acél/fából készült steak villa - 6 darabos készlet
Rozsdamentes acél/fából készült steak villa - 6 darabos készlet
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 3 985 Ft

A steakvilla nemcsak a grillezett húsokkal képes megbirkózni. Különösen a szabadtéri grillezéshez fogja használni, de otthon is jól fog jönni. 6 darabos készlet. Anyaga: rozsdamentes acél, fa nyél. Méretek: hossza 20 cm.

Steak villa fa nyéllel

Válassza rozsdamentes acélból készült, praktikus fa nyéllel ellátott steakvilláinkat, amelyek nemcsak a mindennapi étkezéshez, hanem grillezéshez, sütéshez és kempingezéshez is ideálisak.

A steakvilla sokoldalú eszköz, amely nem csak a grillezett húsok kezelésére alkalmas. Segítségével kényelmesen és stílusosan élvezheti a szaftos és jól átsült finomságokat a grillről. Sokoldalúságának köszönhetően azonban a normál, mindennapi étkezésekhez is szívesen folyamodik majd ehhez a villához.

Műszaki adatok

  • A készlet 6 darab villát tartalmaz
  • Anyaga: rozsdamentes acél
  • Kellemes fából készült nyél
  • Méretek: hossza 20 cm

Előnyök

Ezeket a steakvillákat a kényelem és a tartósság szem előtt tartásával tervezték. A szegecsekkel ellátott fa nyél szilárd és kényelmes fogást biztosít, amit értékelni fog a hosszú grillezések során vagy a barátokkal és a családdal való üldögélés során. A rozsdamentes acél biztosítja a tartósságot és a könnyű karbantartást.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok

1. Ez a villa alkalmas nem steak ételekhez?

Igen, a steak-villa nemcsak steakhez, hanem grillezett húsokhoz, sült ételekhez és különféle kempingételekhez is kiválóan használható. Ez egy sokoldalú eszköz az ínyenc kalandokhoz.

2. Milyen anyagból készült a nyél?

A nyél kellemes fából készült, amely szegecsekkel szilárdan kapcsolódik a villához. Ez teszi a villát stabilvá és kényelmessé a használatot.

3. Hogyan lehet ezeket a villákat tisztítani?

A villák a szokásos módon könnyen tisztíthatók. Csak öblítse le őket meleg vízben és mosószerrel, majd alaposan szárítsa meg őket. Azt is javasoljuk, hogy rendszeresen ápolja a fa nyelét olajjal vagy viasszal, hogy szép és védett maradjon.

 

Súly (brutto) 184 g
Anyag Fa, Rozsdamentes acél
A termék listázva van: BBQ & Grillezés party Evőeszköz
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Kedden 06. 04.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Kedden 06. 04.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Kedden 06. 04.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk