Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Arabesque csokoládé fehér - 5 kg

  Felhatalmazott eladó Előnyös csomag Doprava zdarma
  Rakráron van 0 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  JÓ VÉTEL: Ekonomikus csomagolás


  Rendszeres ár 18 430 Ft
  Vásárlással spórolt 1 245 Ft (–7%)
  17 185 Ft 14 945 Ft ÁFA nélkül
  Arabesque csokoládé fehér - 5 kg
  Arabesque csokoládé fehér - 5 kg
  Dostupnost: Rakráron van 0 darab
  Ár: 17 185 Ft

  Fehér csokoládé 30% kakaó-szilárd anyaggal, kőből készült, a jobb kezelhetőség és felmelegedés érdekében. A csokoládéval végzett munka az alapelvet követi: melegítse a csokoládét 45 ° C-ra, vegye be a súly 2/3-át, és lehűtse 27 ° C-ra. Öntsen ebbe a megolvadt csokoládé fennmaradó 1/3-át - keverje folyamatosan és töltse fel a tömeget, amikor a hőmérséklet eléri a 31 ° C-ot. Csomagolva 5 kg


  Összetevők: cukor, kakaóvaj (30%), teljes tejpor, E322 emulgeálószer (szója), aroma.

   

  Súly (brutto) 5000 g
  Nettó súly 5000 g
  A termék listázva van: Fehér csokoládé, Gasztrocsomagolás

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 2354 kJ
  Energiaérték 563 kcal
  Teljes zsírtartalom 35.4 g
  - ebből telített zsírsavak 22.1 g
  Szénhidrátok 56 g
  - ebből cukok 55.1 g
  Fehérje 5.5 g
  Rost 0.7 g
  0.2 g

  Termékösszetétel

  Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Szójabab (szója), Tej
  Zeelandia

  A Zeelandia Royal Group egy családi vállalkozás, amelynek több mint 100 éves hagyománya van a cukrászok és pékáruk minőségi alapanyagának előállításában, nemcsak szülőföldjükön Hollandiában, hanem az elmúlt évtizedekben a világ 70 másik országában. Amikor Herman Johan Doeleman pék 1900-ban Zeeland tartomány legészakibb szigetén, Zurrikzeêben kezdett gyártani és eladni zselé kekszeket és egyéb finomságokat, úgy tűnt, nem tudta, hogy csak negyed évszázaddal később büszke lesz a "Beszerző a királyi háztartásra!" Címre. és örökségét nemzedékek óta megőrzik.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk