AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

  Sellak 100 ml csokoládéhoz, marcipánhoz, süteményekhez

  Rakráron van 4 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  4 130 Ft 3 410 Ft ÁFA nélkül
  Sellak 100 ml csokoládéhoz, marcipánhoz, süteményekhez
  Sellak 100 ml csokoládéhoz, marcipánhoz, süteményekhez
  Elérhetőség: Rakráron van 4 darab
  Ár: 4 130 Ft

  Fényesség - sellak csokoládéhoz és marcipánhoz

  Áttetsző spray-vel különféle felületek fényét érheti el. Rázás után szórjon rá kb. 15 cm távolságra süteményekre és dekorációkra, amelyek Smartflex, Chocoflex bevonattal és modellező anyagokkal, gumpast, marcipánnal, csokoládéval és más felületekkel készültek. Vigyázzon, hogy egyenletesen alkalmazza a spray-t. Nagyobb permetezés esetén a nem kívánt felületek leeshetnek és elszíneződhetnek.

  Élelmiszer-spray, amely megvédi és ragyog a csokoládéban, a marcipánban, stb.

  Felvitel: Felvitel előtt rázza meg 15-20 cm távolságra, egyenletesen hordjon fel egy vékony fóliát a kívánt területre. Ajánlott felhasználás négy órával a fogyasztás előtt. Védje a díszíthető tárgy területét, és tegyen spray-t, például az aljára vagy a nem látható felületre. Ha a réteg túl vastag, akkor kifolyhat.

  A spray-t hűvös helyen tárolja. Nyomás alatt álló tartály. Tartsa távol a közvetlen napfénytől és ne tegye ki 50 ° C-ot meghaladó hőmérsékletnek. Ne szúrja át és ne dobja tűzbe, még használat után sem. Ne permetezzen nyílt lángra vagy izzó anyagokra. Tűzforrástól távol tartandó. Ne dohányozzon munka közben. A gyermekektől elzárva tartandó. Csak profi felhasználók számára. Hűvös helyen tárolandó.

  Készült Olaszországban.

  Térfogat 100ml

  NAGYON LÉGZŐ.

  Súly (brutto) 120 g
  Térfogata 100 ml
  A termék listázva van: Fényes lakkok és shellacsok

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Vegye együtt

  Sellak 100 ml csokoládéhoz, marcipánhoz, süteményekhez

  Sellak 100 ml csokoládéhoz,…

  5 165 Ft
  Sellak 100 ml csokoládéhoz, marcipánhoz, süteményekhez

  Sellak 100 ml csokoládéhoz,…

  5 465 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk