Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Folyékony fémfesték Light gold 25 ml -arany

Felhatalmazott eladó
Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
3 615 Ft 3 145 Ft ÁFA nélkül
Folyékony fémfesték Light gold 25 ml -arany
Folyékony fémfesték Light gold 25 ml -arany
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 3 615 Ft

Aranysárga színű folyékony szín a modellező és bevonó anyagok felületére történő felhíváshoz.

Az arany folyékony festéket arra tervezték, hogy a modellező és bevonó anyagok, a marcipán és a csokoládé felszínére húzzon. A fényes effektusok létrehozása érdekében színt alkalmazhat ecsettel a modellezett vagy hornyolt formák felületére. Az arany szín alkalmas ékszerek és koronák rajzolására, például a gyermekek tortáira vagy divatmotívumokkal készült tortákra. Színesen csokoládé érmeket színezhet, csillagokat, virágot és más dekoratív formákat, dísztárgyakat és csipkeket rajzolhat gyermekek és felnőttek ünnepi süteményeihez. Ez a szín legjobban fehér, kék, fekete háttérrel emelkedik ki. Használat előtt alaposan rázza fel az injekciós üveget.

Tartalom 25ml.

A festék használatra kész. Használat előtt alaposan rázza fel. A festéket ecsettel vagy szivaccsal felhordják a bevont torta felületére.

Összetevők: víz, kukoricaliszt, tartósítószer (E202), citromsav, emulgeálószer: szója lecitin, színek: E171, E172. Az allergénekkel kapcsolatban félkövér betűvel láthatja el az összetevőket.

Súly (brutto) 50 g
Nettó súly 35 g
Térfogata 25 ml
Szín Arany
A termék listázva van: Metalikus ehetó színek, Folyékony festékek
Rainbow Dust

A szivárványos por-színekben (angliai Rainbow Dust Colors) valódi szakemberek vannak a színdíszek, az élelmiszer-színezékek és a sütemények készítésére és sütésére szolgáló alapanyagok területén. „Biztonságos és helyi beszállítói jóváhagyás” (SALSA) tanúsítvánnyal rendelkezik, amely az Egyesült Királyság élelmiszer-biztonsági szabványa, amelyet csak azoknak a top gyártóknak adnak ki, akik többször bizonyították képességüket biztonságos és legális élelmiszerek előállítására.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk