Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Zöld étkezési zseléfesték Lime Crush

Nem tartalmaz E171-et Alkalmas vegán és vegetariánoknak Kóser
Rakráron van > 5 darab Kedden 07. 23. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 000 Ft 1 655 Ft ÁFA nélkül
Zöld étkezési zseléfesték Lime Crush
Zöld étkezési zseléfesték Lime Crush
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 2 000 Ft

Étkezési zseléfesték.

Készítsen merész, élénk színeket a PME festékkel. Ezek a színek kiválóan alkalmasak fondant, marcipán, vajkrém, cukorpaszta, királyi cukormáz és sok más színezésre. A színt a zselés állagának köszönhetően könnyen hozzáadhatja a  termékéhez a megfelelő mennyiségben.

Hogyan kell használni: Fogpiszkálóval vegyen fel egy kis festéket. Mindig használjon tiszta fogpiszkálót, ha több színt szeretne a marcipánba vagy a fondantba keverni. Ha világosabb árnyalatot vagy gazdagabb fehéret szeretne, adjon több színt a cukormázhoz. A legjobb eredmény érdekében gyúrjuk át, ha márványos színt szeretnénk, gyúrjunk kevesebbet. Ügyeljen arra a festékre, hogy ne érintkezzen a bőrével.  Érintkezés esetén azonnal mosson kezet szappannal és meleg vízzel, hogy eltávolítsa a festéket a kezéről. Ajánlatos gumikesztyűt használni.

Összetevők: víz, szilícium-dioxid (E551), színezék (E104), propilénglikol (E1520), glicerin (E422), színezék (E133). Az E104 károsan befolyásolhatja a gyermekek aktivitását és figyelmét. Ez a termék tanúsítottan kóser és alkalmas vegetáriánusok és vegánok számára.

Maximális felhasználható adag: 2 g/kg.

Tartalom: 25 g.

 

Súly (brutto) 36 g
Nettó súly 25 g
Szín Zöld
A termék listázva van: Gél (paszta) festékek

Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

Gyártó kijelentetés E171 Free, Alkalmas vegetáriánusok számára, Alkalmas vegánok számára, Kóser (kosher)
PME

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu PME, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Eshopunkban az AZO FREE festékeket részesítjük előnyben. Mi ez?

Ha a terméket AZO FREE vagy rövidített AZ névvel látják el, vagy a készítményben a következő festékek egyikét nem találja, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz azo-színezékeket Tartrazine E102, kinolin-sárga SY E104, Sárga SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Allura Red E129. Ezek az anyagok hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek aktivitását és figyelmét.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Kedden 07. 23.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Kedden 07. 23.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Kedden 07. 23.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk