Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Pörkölt kakaóbab válogatott Criollo fajta - 1 kg

A pörkölt kakaóbab csokoládéhoz és más édes ételekhez, például süteményekhez, kekszekhez vagy desszertekhez alkalmas. A pörkölt kakaóbabot köretként vagy hozzávalóként is használhatjuk, vagy a…

Részletes termékleírás
19 750 Ft 17 635 Ft ÁFA nélkül
Pörkölt kakaóbab válogatott Criollo fajta - 1 kg
Pörkölt kakaóbab válogatott Criollo fajta - 1 kg
Elérhetőség: 1 darab úton van
Ár: 19 750 Ft

A pörkölt kakaóbab csokoládéhoz és más édes ételekhez, például süteményekhez, kekszekhez vagy desszertekhez alkalmas. A pörkölt kakaóbabot köretként vagy hozzávalóként is használhatjuk, vagy a kakaóital készítésénél a kávé helyettesítésére. A pörkölt kakaóbab számos egészségre nézve értékes anyagot is tartalmaz, például antioxidánsokat, rostot és vasat, így az étrend egészséges kiegészítőjének tekinthető.

Kézzel válogatott, becsületesen ellenőrzött. Így egy egész kilónyi, csak a legfinomabb pörkölt kakaóbabot kapja, tele a jellegzetes földes kakaóízzel. Ez a kezdete minden egyes csokoládénk történetének. Ez a legtisztább formája. De mit is kezdjünk vele? Próbálja ki a konyhában. A jellegzetes íz könnyen felhasználható mindenféle étel ízesítésére. De önmagában is megteszi. Magas rosttartalma laktató, miközben az ízlelőbimbók már néhány falat után színültig telnek.

Gazdag íz, sokféle árnyalat, de a világtermelésnek csak töredéke - a Criollo fajtájú kakaófák. A csokoládékészítők körében egyedülálló ízéről, a gazdák körében pedig rendkívül igényes termesztéséről ismert. Egy igazi kincs.

A criollo kakaófák a legjobb és legízletesebb kakaóbabfajták közé tartoznak. Kivételes ízük és aromájuk miatt nagyra értékelik, és a csokoládégyártás egyik legjobb alapanyagának tartják. A criollo kakaóbab termesztése rendkívül igényes, és ritka, ezért magasabbra értékelik, mint más fajtákat. A criollo kakaófákat elsősorban Latin-Amerikában termesztik, ahol nemzeti kincsnek számítanak. A Criollo kakaótermékeket gyakran nevezik "magas kakaótartalmú csokoládénak" vagy "magas kakaótartalmú Criollo-csokoládénak", mivel magasabb a kakaótartalmuk, mint a hagyományos csokoládéé.

Származási ország: Venezeula

Fajta: Criollo

Összetevők: kakaóbab

Súly: 1000g

Minimális eltarthatósági idő: 12 hónap

Száraz és sötét helyen, 20 °C alatti hőmérsékleten tárolja. Védje a közvetlen napfénytől.

 

Súly (brutto) 1000 g
Nettó súly 1000 g
A termék listázva van: Kakaó

Átlagos tápanyagértékek 100 g

Energiaérték 2688 kJ
Energiaérték 642 kcal
Teljes zsírtartalom 53 g
Szénhidrátok 26 g
Fehérje 14 g
Rost 2 g
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 06. 07.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 06. 07.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 06. 07.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk