Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Kenő kés - 23 cm-es kisseb hajlítással

3 070 Ft 2 540 Ft ÁFA nélkül
Kenő kés  - 23 cm-es kisseb hajlítással
Kenő kés - 23 cm-es kisseb hajlítással
Elérhetőség: Na cestě 5 kusů
Ár: 3 070 Ft

Kenő kés - 23 cm-es kisseb hajlítással

Késenként könnyen kenhető krémekkel és öntetekkel a mártásokhoz és más késekkel könnyen kezelhető, amikor ganache-t felhordnak a cupcakes bevonása előtt. Ha csokoládékrémmel dolgozik, tegye a kést forró vízbe, törölje le egy törülközővel, és simítsa ki a krémet a kívánt alakra.

Ívelt tésztakanál (kés), kerek véggel, kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, ergonómikus műanyag fogantyúval. Alkalmas krémek, lekvár, a torta felületére, meleg csokoládé kenésére és kenésére a torta bevonásakor, a szabálytalanságok kiegyenlítésére. Szükség van minden sütőt szerető vagy szerelmes felszerelésében.

Szín: ezüst / fekete

Anyag: rozsdamentes acél / műanyag

méretei:

Rozsdamentes acél hossza: 11 cm
A kenhető felület hossza: 8 cm
Teljes hossz: 23 cm

Súly (brutto) 45 g
A termék listázva van: Spatula és símítók, Kések és darabolás

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk