🎁  MA AJÁNDÉK MINDEN MEGRENDELÉSHEZ: Ingyenes csomag 3 db FFP2 légzőkészülék 🎁 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Kenó kés nagyobb egyenes -sima

Rakráron van 4 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
3 355 Ft 2 775 Ft ÁFA nélkül
Kenó kés nagyobb egyenes -sima
Kenó kés nagyobb egyenes -sima
Elérhetőség: Rakráron van 4 darab
Ár: 3 355 Ft

Kenó kés nagyobb egyenes

 • A krémmel bevont sütemények, szeletek, tekercsek és egyéb desszertek simítására kenő kés segítségével. Meleg késsel egyenletesen terítse el a csokoládét különféle desszertekre vagy kekszekre. A kés segítségével a szeletelt tésztát gyorsan átviheti a sütőtálcára, és szállíthatja a sütemény corpus lemezeit is. Kés segítségével távolítsa el a felesleges csokoládét, amikor a formákat önti a pralinéra és a jegesedésre, amelyek sima hátlapra engedtek.

  Az egyenes édesség-szórólap (kés) kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, ergonómikus műanyag fogantyúval. Alkalmas krémek, kenyér felkenésére és kenésére, lekvárt a torta felületére, meleg csokoládéhoz a torta bevonásakor, a szabálytalanságok kiegyenlítésére. Szükség van minden sütőt szerető vagy szerelmes felszerelésében.

  Szín: ezüst / fekete

  Anyag: rozsdamentes acél / műanyag

  méretei:

  A rozsdamentes szórófelület hossza: 15,5 cm
  Szélesség: 2,7 cm
  Teljes hossz: 29 cm.

Súly (brutto) 84 g
Nettó súly 85 g
A termék listázva van: Konyhai eszközök, Spatula és símítók, Kések, Kések és darabolás

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

 • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
 • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk