Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Édességek, praliné és minimuffin kosarak - Spiderman - 60 db

  Tematikus édesipari csészék engedélyes nyomatokkal, Parker - Spiderman filmekből, Marvel.

  Részletes termékleírás
  Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  725 Ft 600 Ft ÁFA nélkül

  Tematikus édesipari csészék engedélyes nyomatokkal, Parker - Spiderman filmekből, Marvel.

  A Spiderman Mini sütőpoharak ideálisak mini cupcakes vagy muffin készítésére, de mini desszertek, házi rafeallo vagy szarvasgomba készítéséhez is.

  Tartalom: 60 csésze

  Méretek: kb. 3 cm átmérőjű és 2,4 cm magas.

  Az optimális eredmény elérése érdekében használjon papírpoharat és egy mini muffin formát.

  Party téma Spiderman
  A termék listázva van: Kicsi muffin kosarak, Komiksz torták Marvel, DC Comics

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Előleg fizetés bankszámlára Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Előleg fizetés bankszámlára ma szállítunk , önnél 02. 28.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Előleg fizetés bankszámlára Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Előleg fizetés bankszámlára ma szállítunk , önnél 02. 28.
  Személyes átvétel a GLS CsomagPONT.hu 15 kg-ig (3-5 nap) | Előleg fizetés bankszámlára Személyes átvétel a GLS CsomagPONT.hu 15 kg-ig (3-5 nap) | Előleg fizetés bankszámlára ma szállítunk , önnél 02. 28.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Előleg fizetés bankszámlára Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Előleg fizetés bankszámlára ma szállítunk , önnél 02. 28.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Lépjen kapcsolatba velünk