Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Készlet kiszúró harangok

Rakráron van > 5 darab Csütörtökön lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 500 Ft 1 240 Ft ÁFA nélkül
Készlet kiszúró harangok
Készlet kiszúró harangok
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 1 500 Ft

Készlet kiszúró harangok

Tészta harangokat készít a zsírosodásból, kekszből, mézeskalácsból és más tésztákból, amelyeket sütés után krémekkel, dzsemekkel, mogyorós kenyérrel és más édes kenyérrel süthetnek. A készlet tartalmaz egy teljes alakzatot, egy harangot, amelyhez egy kis csillag csatlakoztat, és egyet egy kicsi csillaggal a középpont létrehozásához. A harangok alkalmasak karácsonyi sütik készítésére. Ragasztás előtt díszítheti a perforált harangokat csokoládé öntettel, fehér habval, cukor hinti, dió stb.

A harangvágó készlet 3 darab harangot tartalmaz - 2 darab központi vágóval. A harangok magassága 45 mm. Ónból készült. Javasoljuk, hogy csak kézzel mossa le.

  • mosogatógépben nem mosható
Súly (brutto) 60 g
Áru alkalmas használatra mosogatógépben nem mosható
A termék listázva van: Karácsony, Kiszúró készlet - karácsony

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk