AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Kiszúró készlet - hegyes kerekek

  Kiszúró készlet - hegyes kerekek

  Részletes termékleírás
  Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  1 255 Ft 1 040 Ft ÁFA nélkül
  Kiszúró készlet - hegyes kerekek
  Kiszúró készlet - hegyes kerekek
  Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 1 255 Ft

  Kiszúró készlet - hegyes kerekek

  Kerek vágókészlettel kekszeket, apró teáskannákat, Linzer süteményeket és még sok másat készíthet. Kisebb savanyú süteményeket vághat sütivasakkal is. A legkisebb kerékkel kiboríthatja az elakadt Linz sütemények ékeit. Egyéb süteményeket ragaszthatunk, például mogyorós kenyérrel, szilvalekvárral, krémekkel stb. A vágók kivágják az alakokat a bevonó és modellező anyagokból, amelyekből érdekes dekorációkat készíthetnek az ünnepi bevonatú süteményekhez.

  6 kerek vágókészlet. A legnagyobb 62 mm. Ónból készült. Nem javasoljuk mosogatást mosogatógépben.

  A termék listázva van: Kiszúró készletek - többi

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk