Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Kiszúró készlet - Mikulásvirág nagy, csillaggal 2db

  Kiszúró készlet - Mikulásvirág nagy, csillaggal 2db

  Részletes termékleírás
  A termék értékesítése már nem történik meg
  Kiszúró készlet - Mikulásvirág nagy, csillaggal 2db
  Kiszúró készlet - Mikulásvirág nagy, csillaggal 2db
  Dostupnost: Nem megrendelhető
  Ár: 815 Ft

  Kiszúró készlet - Mikulásvirág nagy, csillaggal 2db

  A darabolók dekoratív csillagokat készítenek a süteményekből, kekszekből, mézeskalácsból és más tésztákból készült süteményekből, amelyeket krémekkel, lekvárokkal, mogyorós kenyérrel és más édes kenyérrel sütni lehet. Díszítsük a ragasztott formákat csokoládé öntettel, fehér porcelánnal, cukorréteggel, dióval stb. Egyetlen vágót egy kis csillag alakú közepes vágóhoz csatlakoztatunk. A vágóeszközökkel dekoratív formákat vághat ki a modellező és bevonó anyagokból, amelyeket ehető ragasztóval vagy királyi mázzal könnyen hozzákapcsolhat az ehető és témájú bevonatos tortákhoz.

  Egy csillag mérete 55 mm. A készlet 2 csillagot tartalmaz, az egyik csillag alakú közepével, az egyik üres.

  A termék listázva van: Karácsony, Kiszúró készletek - többi

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) nem megrendelhető
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) nem megrendelhető
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) nem megrendelhető

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk