Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Halvágó - 3D nyomtatás

Ujdonság Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Kedden 06. 18. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 815 Ft 1 500 Ft ÁFA nélkül
Halvágó - 3D nyomtatás
Halvágó - 3D nyomtatás
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 1 815 Ft

Nagy mézeskalács sütiforma.

A hal alakú sütiformát - az első keresztények szimbólumát - kis tételben nyomtatták ki egy 3D nyomtatóval. Használat előtt ajánlott langyos vízben és mosószerrel kimosni. A klasszikus ónozottakkal ellentétben, amelyek nem kerülhettek a mosogatógép közelébe, a műanyag vonalzó tartósabb, de nem javasoljuk, hogy mosogatógépben mossuk, csak alacsonyabb hőmérsékleten (40 Celsius-fok) öblítsük le. A mosogatógépekben használt sók és vegyszerek megzavarhatják őket. Ezért a 3D nyomtatott kivágások és lyukasztók tisztításának legjobb módja, ha vízsugár alatt öblítjük le őket, majd a maradék tésztadarabokat vagy pasztát egy hosszú sörtéjű kefével tisztítjuk le.

A kivágókat nem lehet a sütőbe tenni. Legfeljebb 50 °C-os tésztán/anyagon használhatók. A vágógépeket nem szabad közvetlen napfénynek kitenni. Az idő múlásával bekövetkező színváltozás nem káros.

Anyag: élelmiszeripari szempontból biztonságos PLA műanyag 3D nyomtatókhoz.

Méret kb. 9 cm

 

  • mosogatógépben nem mosható
  • nem alkalmas mikrohullámú sütőkhöz
Súly (brutto) 8 g
Darabszám 1 csomagban 1 ks
Kiszúró alakja Élelmiszerek
Áru alkalmas használatra mosogatógépben nem mosható, nem alkalmas mikrohullámú sütőkhöz
Hatás a környezetre Teljesen biológiailag lebontható, opakovaně použitelné
Szín Rózsaszín
Anyag Bioplasztikus PLA
Származási ország Csehország
A termék listázva van: Mézes kalács kiszúrók Kiszűrők 3D nyomtatóból
Dortmarket

A Dortmarket egy modern és ekologus lyukasztó, dugó és nyomtató, amely bioplasztikból készül, és a Cseh Köztársaságban 3D nyomtatási technológiával kis szériában gyártják. A kis tételekben gyártott 3D nyomtatott kirakósok és kivágások nagy előnye a variálhatóság. Minden darab lehet eredeti, mind alakjában, mind méreteiben. Minden darab eredeti. A kivágók nemcsak hagyományos édességekhez, hanem mézeskalácshoz, marcipánból való formák kivágásához, vagy ehető ételek bevonásához és modellezéséhez is használhatók. A kivágók megrendelésre készülnek. PLA bioműanyagból nyomtatják őket, amely természetes eredetének (kukorica, cukornád vagy burgonya) köszönhetően biológiailag lebomló műanyag.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Kedden 06. 18.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Kedden 06. 18.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Kedden 06. 18.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk