🎁  MA AJÁNDÉK MINDEN MEGRENDELÉSHEZ: Ingyenes csomag 3 db FFP2 légzőkészülék 🎁 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Kicsi galamb kiszúró

Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 755 Ft 1 450 Ft ÁFA nélkül
Kicsi galamb kiszúró
Kicsi galamb kiszúró
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 1 755 Ft

Kicsi galamb kiszúró

Dugattyúvágó a szárnyakhoz 35 mm szárnytartóval.

A galambnak csepp alakú ürege van a testben, amelybe hasonló alakú ovális formát illeszt be, amely modellező agyagból készül. Ezután kivágja a rasztert a vágóval és megüt a hengerelt modellező agyaggal. A nyomás összekapcsolja a két tömeget, és szárnyakkal egy testet hoz létre, és 3D dekorációt kap.

Használat után öblítse le vízzel mosószerrel és szárítsa meg.

Súly (brutto) 19 g
Nettó súly 20 g
A termék listázva van: Kiszúrók - alakzatok, állatok, tárgyak

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk