Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Dugattyúvágó divat - 4 db

  Felhatalmazott eladó Utolsó a raktárba
  Rakráron van 1 darab Kedden lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  2 070 Ft 1 710 Ft ÁFA nélkül
  Dugattyúvágó divat - 4 db
  Dugattyúvágó divat - 4 db
  Dostupnost: Rakráron van 1 darab
  Ár: 2 070 Ft

  Dugattyúvágók halmaza divatos kiegészítők formájában.

  Használjon vágókat divatos kiegészítők alakjában, hogy kivágja a formákat a modellező és bevonó anyagokból. Az extruderrel könnyen vághat alakzatokat, és a részletekért nyomja meg a gombot. Használjon gélt vagy folyékony festéket a festéshez. Csillogó hatásokhoz gyöngypor színeket is használhat. Használjon ehető ragasztót vagy királyi májat a torta ragasztásához. A divatkiegészítők stílusú dekorációk díszítik a süteményeket mind a nagy, mind a nagy babák számára. Díszítse például a lányok ünnepi ünnepi cupcakeit meghúzott formákkal.

  A marcipánvágó és a modellező vagy bevonó anyagok segítenek gyönyörű műanyag formák (kézitáska, ruha, cipő, kalap) létrehozásában sütemények, desszertek vagy desszertek díszítésére. Könnyen vágja ki a kívánt formát, nyomja ki az öntőformából és formálja tovább.

  Anyag: műanyag
  Készlet: 4 alak (kézitáska, ruha, cipő, kalap)
  Méretek: kb. 4,5 cm

   

  Súly (brutto) 85 g
  Nettó súly 85 g
  A termék listázva van: Kiszúrók - alakzatok, állatok, tárgyak, Kiszúrók
  ORION domácí potřeby

  Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 01. 27.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 01. 27.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 01. 27.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk