AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Lepke kiszúró - kicsi

  Utolsó a raktárba
  Rakráron van 1 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  1 100 Ft 910 Ft ÁFA nélkül
  Lepke kiszúró - kicsi
  Lepke kiszúró - kicsi
  Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
  Ár: 1 100 Ft

  Műanyag kiszúró -  agyag modellezéséhez kis lepke alakban.

  Használjon műanyag vágót egy lepke létrehozásához a modellező és bevonó anyagokból. A modellező bálnacsont lekerekített csúcsa meghajolhat vagy kissé kinyújtható a szárnyakban. Ezzel a bálnacsonttal a szárnyak a szélek mentén is vékonyodhatnak. Használjon hegyes csontot a kívánt vénazáshoz vagy rázáshoz. A pillangók színezhetők gél vagy folyékony színekkel. A gyöngyházvilágítás esetén a por színét fogja használni. Csokornyakkendőket rét süteményekkel, gyermek süteményekkel és ünnepi tortákkal díszít gyerekeknek és felnőtteknek. A pillangók folyékony vagy gélfestékkel színezhetők. Porfestékkel adjon fényt.

  Használat: átszúrja a modellező agyagot, és díszítse a képzeletének megfelelően. Alkalmas élelmezéshez.

  Pillangó szélessége 3 cm.

  A termék listázva van: Kiszúrók

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Hasonló termék

  1 185 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk