🎁  MA AJÁNDÉK MINDEN MEGRENDELÉSHEZ: Ingyenes csomag 3 db FFP2 légzőkészülék 🎁 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Lepke kiszúró - kicsi

1 130 Ft 935 Ft ÁFA nélkül
Lepke kiszúró - kicsi
Lepke kiszúró - kicsi
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 1 130 Ft

Műanyag kiszúró -  agyag modellezéséhez kis lepke alakban.

Használjon műanyag vágót egy lepke létrehozásához a modellező és bevonó anyagokból. A modellező bálnacsont lekerekített csúcsa meghajolhat vagy kissé kinyújtható a szárnyakban. Ezzel a bálnacsonttal a szárnyak a szélek mentén is vékonyodhatnak. Használjon hegyes csontot a kívánt vénazáshoz vagy rázáshoz. A pillangók színezhetők gél vagy folyékony színekkel. A gyöngyházvilágítás esetén a por színét fogja használni. Csokornyakkendőket rét süteményekkel, gyermek süteményekkel és ünnepi tortákkal díszít gyerekeknek és felnőtteknek. A pillangók folyékony vagy gélfestékkel színezhetők. Porfestékkel adjon fényt.

Használat: átszúrja a modellező agyagot, és díszítse a képzeletének megfelelően. Alkalmas élelmezéshez.

Pillangó szélessége 3 cm.

A termék listázva van: Kiszúrók

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Hasonló termék

1 230 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk