📦 Ma INGYENES szállításs Csomagküldővel! További információ itt 📦
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Nagy lepke kiszúró

  ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
  Rakráron van > 5 darab Pénteken lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  Rendszeres ár 1 245 Ft
  AKCIÓ -21%
  985 Ft 815 Ft ÁFA nélkül

  Műanyag vágógép az anyag modellezéséhez nagy lepke alakban.

  Használjon műanyag vágót egy lepke létrehozásához a modellező és bevonó anyagokból. A modellező csontal lekerekített csúcsa a szárnyakban meghajolva vagy kissé meghosszabbítva lehet. Ezzel a bálnacsonttal a szárnyak a szélek mentén is vékonyodhatnak. Használjon hegyes csontot a kívánt vénazáshoz vagy rázáshoz.

  A pillangók színezhetők gél vagy folyékony színekkel. A gyöngyházvilágítás esetén a por színét fogja használni. Csokornyakkendőket rét süteményekkel, gyermek süteményekkel és ünnepi tortákkal díszít gyerekeknek és felnőtteknek. A pillangók folyékony vagy gélfestékkel színezhetők. Porfestékkel adjon fényt.

  Műanyag maró agyag modellezéséhez.

  Használat: átszúrja a modellező agyagot, és díszítse a képzeletének megfelelően. Alkalmas élelmezéshez.

  Anyag: műanyag. Méret: 60 mm.

   

  A termék listázva van: Kiszúrók

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 22.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 22.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 22.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Hasonló termék

  1 070 Ft
  1 545 Ft
  1 585 Ft
  1 900 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk