Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Claret ProGel - professzionális ételgél festék tubusban (bordó)

Felhatalmazott eladó
Nem tartalmaz gentechnológiával módosított anagyot Alkalmas vegán és vegetariánoknak Kóser
2 900 Ft 2 395 Ft ÁFA nélkül
Claret ProGel - professzionális ételgél festék tubusban (bordó)
Claret ProGel - professzionális ételgél festék tubusban (bordó)
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 2 900 Ft

Burgundi gél professzionális koncentrált festék tubusban az összes cukrászati ​​anyag színezéséhez.

Színezni szeretné fondantját, marcipánját vagy krémet? A Rainbow Dust Progel ideális ehhez a munkához! Csak kis mennyiségű ételfesték szükséges ahhoz, hogy alkotásai gazdag, gazdag színűek legyenek. A hosszabb ideig tartó csövek piskóta, cukrászda és egyebek színezésére is alkalmasak.

Mindegyik gélt színhez illesztett és tiszta műanyag csőbe csomagolják.

Hogyan kell használni: adjuk hozzá a gélt fondanthoz vagy marcipánhoz, és gyúrjuk addig, amíg a szín megváltozik. Keverje jól össze a kívánt színnel. A színes fondant vagy marcipán készen áll a süteményre! A maximális ajánlott adag 3 gramm a késztermék kilogrammonként.

 

Allergének: GM-mentesek, vegetáriánusok számára alkalmasak, kóser tanúsítvánnyal és halal étrendre alkalmasak.

Tartalom: 25 gramm.

 

Súly (brutto) 52 g
Nettó súly 25 g
Szín Bordó
Származási ország Egyesült Királyság
A termék listázva van: Koncentrált gél festékek

Termékösszetétel

Összetevők: glicerin, szilícium-dioxid, propilén-glikol, színezékek: E122, E133. Az E122 hátrányosan befolyásolhatja a gyermekek aktivitását és figyelmét.

Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

Gyártó kijelentetés Anélkül, genetikailag módosított összetevőket (GMO-mentes), Alkalmas vegetáriánusok számára, Kóser (kosher)
Rainbow Dust

A szivárványos por-színekben (angliai Rainbow Dust Colors) valódi szakemberek vannak a színdíszek, az élelmiszer-színezékek és a sütemények készítésére és sütésére szolgáló alapanyagok területén. „Biztonságos és helyi beszállítói jóváhagyás” (SALSA) tanúsítvánnyal rendelkezik, amely az Egyesült Királyság élelmiszer-biztonsági szabványa, amelyet csak azoknak a top gyártóknak adnak ki, akik többször bizonyították képességüket biztonságos és legális élelmiszerek előállítására.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Kedden 05. 07.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Kedden 05. 07.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Kedden 05. 07.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk