Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Forma kis kuglófokra - mini rondo

  ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
  Rakráron van 3 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  Rendszeres ár 36 045 Ft
  AKCIÓ -15%
  30 635 Ft 25 320 Ft ÁFA nélkül
  Forma kis kuglófokra - mini rondo
  Forma kis kuglófokra - mini rondo
  Dostupnost: Rakráron van 3 darab
  Ár: 30 635 Ft 36 045 Ft -15%

  Forma kis kuglófokra - mini rondo

  Szép sütőforma mini Rondóban.

  Az exkluzív, szilárd alumínium öntött sütőformák egyedülálló sütési teljesítményt és eredményeket biztosítanak. A tömör falak kiváló hővezetőképességének köszönhetően az edények egyenletesen pörköltek és szép részleteket kapnak.

  A különleges hővisszaverő külső és prémium antiadhéz felület tökéletes sütési eredményeket, szép befejezéseket és finomabb részleteket biztosít, mint a klasszikus formák. Ezek az egyedülálló formák és serpenyők kiválóan alkalmasak a kenyér, a muffin, a sütemények, a sütemények sütésére, de házi csokoládé, hús és egyéb ételek készítésére is.

  Élvezze a sütést a kiváló minőségű Nordic Ware sütőformákkal. Az ételek könnyen leválaszthatók a penészből. Sütés közben állítsa a hőmérsékletet körülbelül 15 ° C-ra alacsonyabbra, mint a receptek. Az öntőforma különleges termikus tulajdonságainak és a jobb hőátadásnak köszönhetően nem szükséges a sütőt ilyen magas hőmérsékletre melegíteni.

  Made in USA.

  Méretek: 36 x 23 cm, magasság: 5 cm

  Az egyes formák mérete: 9,5 x 4 cm

  Teljes térfogat: 0,94 liter

  Súly (brutto) 1100 g
  Nettó súly 1100 g
  A termék listázva van: Kuglófok, Torta formák, Akció, Luxus formák
  Nordic Ware

  A családi tulajdonban lévő Nordic Ware társaságot 1946-ban alapították. Henry David Dalquist, a társaság alapítója 1950-ben előállította első cukrászsütőformáját, amelynek köszönhetően a világ minden táján emberek milliói süthetik eredeti tortáikat. Több mint 60 millió ember használja a Nordic Ware sütőformákat, és azokat generációról generációra adták át. Ennek a neves márkának a találmányainak tiszteletére november 15-ét az Amerikai Nemzetközi Sütési Napnak nevezték ki. A Nordic Ware innovatív gyártó, amely számos díjat, tekintélyes díjat és szabadalmat nyert a találmányaival. Örömünkre szolgál, hogy ezeket a kivételes termékeket a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában és Magyarországon kínálhatjuk vásárlóinknak.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 01. 28.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 01. 28.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 01. 28.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk