Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Holland marcipán 1: 3 - 0,5 kg

Holland marcipán hideg cukrászati termékekre modellezésére, bevonására vagy díszítésére. Mandula aránya 25%. Világosabb és erősebb marcipán, alkalmas bevonásra és modellezésre. A további…

Részletes termékleírás
A legtöbb eladott
Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 930 Ft 2 545 Ft ÁFA nélkül
Holland marcipán 1: 3 - 0,5 kg
Holland marcipán 1: 3 - 0,5 kg
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 2 930 Ft

Holland marcipán hideg cukrászati termékekre modellezésére, bevonására vagy díszítésére. Mandula aránya 25%. Világosabb és erősebb marcipán, alkalmas bevonásra és modellezésre. A további megerősítéshez adjon hozzá még egy finom porcukrot.

Az mandulamarcipánt sütemények bevonására, formák és alakzatok modellezésére, formák alakítására és egyéb formázására szánják. A marcipán tömeget bármilyen ételfestékkel színezheti. A marcipánt fehérpel megvilágíthatja. A marcipán sütésre is használható. Lehet reszelni, és megkóstolhatja a tésztát. Készítheti marcipán zsemlemorzsaba is, ha 70 g marcipánhoz 15 g vaj és 50 g durva liszt adunk hozzá. A marcipánt gyümölcs gombócokban is felhasználhatja. Ahelyett, hogy a barackot vagy a szilvát marcipángolyóval töltsék meg. Marcipánból praliné-tölteléket is készíthet. Rácsavarjuk a marcipánt egy serpenyőbe, adjunk hozzá egy kis tejszínt és olvassuk el. A bevonás vagy a modellezés előtt alaposan dolgozza ki az anyagot. A torta bevonásához tekercseljünk egy 0,3–0,5 cm vastag szelet. Gördülés közben megszórjuk a tányért porcukorral. Amikor átviszi a tortára, segítsen egy hosszú csövön, hogy becsavarja a lemezt. Használjon simítókat és simítókat a sütemény simításához. Különböző csontokat használhat érdekes effektusok létrehozására. A felület fényes és színhatásainak érdekében porfestékeket, például gyöngyhatásokat vagy markereket, valamint folyadék- és gélszíneket használhat. A modellezett figurákat ehető ragasztóval vagy fehér és porcukor házi keverékével lehet összekapcsolni.

Mandula aránya 25%. Világosabb és erősebb marcipán, alkalmas bevonásra és modellezésre. A további megerősítéshez adjon hozzá még egy finom porcukrot.

Holland marcipán hideg cukrászati ​​termékek modellezésére, bevonására vagy díszítésére. Csomagolva 1 kg.

Finomra őrölt mandula és cukor. A Marcipánt kifejezetten sütemények és desszertek bevonására, édességtermékek modellezésére vagy díszítésére, marcipán figurák készítésére és csokoládé praliné kitöltésére tervezték. A marcipán jól színezhető.

Optimális üzemi hőmérséklet 21 ° C

Allergének: mandula

Súly 500 g

A termékeket a beszállítónál és a vevőnél száraz, tiszta helyiségben, jól szellőző helyen, 1 - 20 ° C hőmérsékleten, 0 - 75% relatív páratartalom mellett tárolják.

Súly (brutto) 500 g
Nettó súly 500 g
Szín Elefántcsont
Anyag Marcipán
A termék listázva van: Modelezési és bevonó torta marcipán

Átlagos tápanyagértékek 100 g

Energiaérték 1725 kJ
Energiaérték 413 kcal
Teljes zsírtartalom 10.6 g
- ebből telített zsírsavak 1.1 g
Szénhidrátok 77.2 g
- ebből cukok 72.1 g
Fehérje 4 g
Rost 2.2 g

Termékösszetétel

Cukor, mandula, szorbit, karboxi-metil-cellulóz, intavenóz, citromsav, invertáz. Készült Hollandiában

Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Diók (mandula, dió)

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk