Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Strukturált és szerkezeti fólia dekoráció gombok

Strukturált fólia gomb díszítéssel, műanyag dekoratív felület létrehozásához.

Részletes termékleírás
A termék értékesítése már nem történik meg
Strukturált és szerkezeti fólia dekoráció gombok
Strukturált és szerkezeti fólia dekoráció gombok
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 1 815 Ft

Strukturált fólia gomb díszítéssel, műanyag dekoratív felület létrehozásához.

A strukturált fólia lehetővé teszi, hogy dekoratív díszítőanyagokat készítsen a bevonóanyagokon az ünnepi sütemények, cupcakes és más sütemények fedezésére. A bevonó- vagy modellező anyagot sima felületre tekerjük porcukorral, és a strukturált filmet az anyag felületére préseljük. Segíthet egy görgővel. A tömegből csak néhány dekoratív alkatrészt készíthet a süteményekhez, mint a szalagok, íjak és különböző díszek. A strukturált fóliákat csokoládé díszítésre lehet használni. Olvassuk el az olvasztott csokoládét a fóliát, hagyjuk megszilárdulni és óvatosan eltávolítani. A csokoládé felületének könnyebb szétválasztása érdekében a fóliát nagyon finoman permetezheti olajjal. A desszertek, a sütemények, a tekercsek és egyéb vágások díszítésére a dekoratív csokoládélapból vágjuk vagy vágjuk le a különböző alakzatokat. Használjon színes spray-t a luxus megjelenés eléréséhez.

Fólia mérete: 25 x 17,5 cm

Dekor méret: átmérő 0,8 - 4,8 cm

Súly (brutto) 70 g
Nettó súly 10 g
A termék listázva van: Nyomatok és szerkezeti fóliák Mintázók
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk