Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

A PME modellező csontok nagy készlet

ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
Rendszeres ár 12 570 Ft
AKCIÓ -26%
9 325 Ft 7 705 Ft ÁFA nélkül
A PME modellező csontok nagy készlet
A PME modellező csontok nagy készlet
Elérhetőség: Na cestě 1 kusů
Ár: 9 325 Ft 12 570 Ft -26%

Modellező aljzat figurák, virágok és más kisebb alakzatok modellezéséhez.

 

A kétoldalas bálnacsontok nélkülözhetetlen részei minden cukrásznak. Vékony tippekkel körvonalazza a karakterek körvonalait, karcolásokat készíthet a kívánt helyekre, hullámzik a víz felszínén, haja a figurákon, a levelek vénája és egyéb részletek. A kerek hegyek simítják a virágok és levelek éles széleit, vagy a modellező és bevonó anyagokból konvex szirom alakúak. A további csontok díszítő elemeket hoznak létre a bevonó és modellező anyagokon. Készíthet dekoratív gyöngyöket és érdekes fésűkagylókat. Talál majd bálnacsontokat a bevonat szeletelésére és modellező anyagokat, amelyek felhasználásával apró részleteket készít az állati mancsokon, kimutatja a kopott részeket, lyukakat vág a ruhagombokon stb.

A készlet nyolc kétoldalas, 16 cm hosszú csontot tartalmaz.

Súly (brutto) 94 g
A termék listázva van: Modellezők

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk