Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

PME modellező blokkok nagyméretű készlete

ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
Rendszeres ár 14 765 Ft
12 550 Ft 10 375 Ft ÁFA nélkül
PME modellező blokkok nagyméretű készlete
PME modellező blokkok nagyméretű készlete
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 12 550 Ft 14 765 Ft -15%

Modellező blokkok figurák, virágok és más kisebb formák modellezéséhez.

 

A kétoldalas kockák minden cukrász nélkülözhetetlen részei. A vékony végekkel körvonalazhatod a figurákat, barázdákat készíthetsz a kívánt helyeken, fodrokat a vízfelületeken, hajat a figurákon, erezetet a leveleken és egyéb részleteket. A kerek hegyeket a virágok és levelek éles széleinek simítására, illetve a szirmok domború alakjának kialakítására használhatja a modellező és bevonó anyagokon. A többi csonthegyet a bevonó és modellező anyagokon dekoratív elemek kialakítására használhatja. Használja őket dekoratív gyöngyök és érdekes fodrok készítéséhez. A bevonó- és modellezőanyagok vágásához is találsz kockákat, amelyeket az állatok mancsain lévő apró részletek kialakításához, a kopottas részek jelöléséhez, a ruhákon lévő gombok lyukainak kivágásához stb. használhatsz.


A készlet nyolc kétoldalas blokkot tartalmaz, egy blokk hossza 16 cm.

 

Súly (brutto) 94 g
A termék listázva van: Modellezők Akció
PME

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu PME, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 08. 09.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 08. 09.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 08. 09.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk