Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Mintázó sütemények és desszertek modellezésére - Starter Kit 3/8 db

  A termék értékesítése már nem történik meg
  Mintázó sütemények és desszertek modellezésére - Starter Kit 3/8 db
  Mintázó sütemények és desszertek modellezésére - Starter Kit 3/8 db
  Dostupnost: Nem megrendelhető
  Ár: 5 270 Ft

  A készletben egy kétoldalas pengét találunk, amely a hengerelt anyagból mintát készít és mintázót golyóval a virágok és figurák modellezésére; egy szikével a szobrászathoz és egy tűvel a buborékok ragasztásához a tömegben (mindkettő nagyon éles, ezért mindkét végének van fedele).

  A fondanttel való munka még könnyebb a Wilton Fondant & Gum Paste eszközkészlettel. Három kettős végű szerszám lehetővé teszi a fondant vagy a gumipaszta egyszerű formázását, részletezését és vágását. Ez a készlet tartalmaz egy gömbszerszámot, varrószerszámot, valamint kést és tűszerszámot. Ez akár nyolc különféle eszközt kínál.

  A gömb alakú műszer egyik végén nagy gömb, a másikban pedig kicsi gömb található; golyókat használnak a virágszirmok és szalagok széleinek alakításához vagy hajlításához.

  Finom és széles foltos vagy varrókerekek segítségével pontozott vagy szaggatott részleteket hozhat létre a fondantben.

  A kés és a tűszerszám egyik végén penge, a másik végén hegy található, a késvég segítségével apró díszítéseket vághat le és vághat le, míg a tűvédő egypontos mintákhoz vagy légbuborékok felszabadításához használható a behajtott fondantből. A sapkák ezután felhasználhatók a nagyobb formák modellezésére és simítására.

  Mossa meleg, szappanos vízzel, öblítse le és alaposan szárítsa meg minden használat előtt és után.

  Tartalom: 3 eszköz.

  Súly (brutto) 181 g
  Nettó súly 50 g
  A termék listázva van: Modellezők
  Wilton

  Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) nem megrendelhető
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) nem megrendelhető
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) nem megrendelhető

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk