Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Forma muffinokhoz 12 db szilikon

  Felhatalmazott eladó
  Rakráron van 3 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  3 915 Ft 3 235 Ft ÁFA nélkül

  Szilikon forma 12 muffinhoz + 230 ° C-ig megfelelő. Könnyen kezelhető, mosogatógépben biztonságos.

  A formalapokba tehet papírkosarat, amelyek megfelelnek például a születésnapi partik színes dekorációjának. Töltse meg a formákat szivaccsal vagy szivacsos tésztával. Sütés után díszítheti a palacsintákat krémekkel, vagy eloszlathatja a ganache-t a bevonó anyag tetejére. Díszítsük a bevont cupcake-kat például varrott vagy modellezett formákkal a bevonó és modellező anyagokból. Ezeket a legjobb ehető ragasztóval vagy királyi mázzal rögzíteni. A nagyobb karakterek fogpiszkálóval rögzíthetők. A forma segítségével készítse el a panama cotta-t. A palacsinta sima felületének köszönhetően könnyen csúszhat. A szilikon öntőformák magas és alacsony hőmérsékleten ellenállnak - 40 és 230 ⁰C közötti hőmérsékleten. Nem károsítják az elkészített desszerteket, nem továbbítják a nem kívánt szagokat. Sütés közben mindig helyezze a formát egy stabil felületre, lehetőleg egy sütőtálcára. A sima felületnek köszönhetően a sütött vagy hűtött desszertek könnyen megdönthetők. Könnyen mosható.

  A muffinformát közvetlenül felhasználhatja a legjobb súrlódó tészta kitöltésére, vagy az egyes formákat papírpoharakkal töltheti le, majd megtöltheti a tésztával. A penész tésztával való közvetlen érintkezéskor zsírral törölje le és durva liszttel meghintje. A szilikon felületet tapadásgátló tulajdonságai jellemzik. A kész muffinokat csokoládéval, krémekkel, öntettel vagy bevonóanyagokkal díszítheti. Az öntőformákat sütött desszertek készítéséhez is használhatja, például panama cotta vagy aszfalt készítésére. A szilikon -40 ° C és 230 ° C közötti hőmérsékleten ellenáll és nem továbbítja a szagokat.

  Szilikon forma tizenkét muffinhoz.

  A forma -40 és +230 fok között ellenáll. A klasszikus sütőtálca mérete.

  Súly (brutto) 220 g
  Nettó súly 220 g
  Szín Narancssárga
  Anyag Szilikon
  A termék listázva van: Muffin formák, Sütési szilikon formák
  ORION domácí potřeby

  Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 11. 05.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 11. 05.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 11. 05.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Lépjen kapcsolatba velünk