Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Lezard - gyík (kígyó, gyík vagy krokodilbőr) benyomása és szerkezeti fólia díszítése

  Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  1 130 Ft 935 Ft ÁFA nélkül
  Lezard - gyík (kígyó, gyík vagy krokodilbőr) benyomása és szerkezeti fólia díszítése
  Lezard - gyík (kígyó, gyík vagy krokodilbőr) benyomása és szerkezeti fólia díszítése
  Dostupnost: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 1 130 Ft

  Fólie se strukturou ještěrčí kůže. Lze také využít jako hadí nebo krokodýlí dekor. 

  A PVC fólia felületi megkönnyebbülést biztosít a csokoládétól - a használt csokoládé hőmérséklete legfeljebb 17 ° C, vagy a modellező anyagok felhasználása és a desszertek felszínére való átvitel. Fólia méretei - 40x25 cm, PVC anyag, Használat után mossuk le vízzel mosószerrel és töröljük le egy papírtörlővel, ne szárítsuk meg a hőforrást, a fólia deformálódhat.

  Méretek 40 x 25 cm - PVC anyag, ára egy darabra

  PVC műanyag szerkezeti fólia csokoládé felületi megkönnyítésére.

  A csokoládét az offset spatula segítségével terjesszük a fóliára. Ezután hagyjuk megszilárdulni körülbelül 17 ° C hőmérsékletre (a csokoládé még mindig puha, de nem csökken). Ezután különféle alakzatokat lehet vágni vagy vágni, vagy például a fóliát például a tortán fel lehet nyomni. Tegye a hűtőszekrénybe, és hagyja megszilárdulni. 15 perc elteltével távolítsa el a fóliát.

  Ezenkívül a fóliát a bevont sütemények szerkezeti felületére is felhasználhatjuk. Húzza ki az anyagot, és azonnal felhordja a fóliát. Ezután nyomja meg a fóliát a vasalón vagy a hengeren keresztül. Ezután vegye ki, és hagyja, hogy a tömeg mosogasson. Transzfer tortára, és már nem sima.

  Súly (brutto) 70 g
  A termék listázva van: Nyomatok és szerkezeti fóliák

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk